Βοήθεια στην καθημερινή προετοιμασία για το σχολείο

boitheia-sxoleio

Η μελέτη δημοτικού είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη ζωή ενός παιδιού καθώς στα πρώτα του σχολικά χρόνια, θα αποκτήσει τις μαθησιακές βάσεις που χρειάζονται, όχι μόνο για τις απαιτήσεις του σχολείου αλλά και για τη ζωή του γενικότερα.

Με τις γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές στο ατομικό πρόγραμμα μελέτης αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρωταγωνιστικό ρόλο στην τάξη τους, ενώ, έχοντας ολοκληρώσει πλήρως την προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα στο σχολείο, έχουν ελεύθερο χρόνο το απόγευμα για άλλες δραστηριότητες.

Στο πρόγραμμα μελέτης πραγματοποιείται:

  • Προετοιμασία στα μαθήματα της επόμενης ημέρας
  • Σωστή αξιοποίηση χρόνου, γιατί τα παιδιά μελετούν απερίσπαστα, συστηματικά και αποδοτικά. Απαλλάσσονται από το άγχος των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων μέσω της έγκαιρης μελέτης κι επανάληψης.
  • Ενίσχυση της αυτονομίας. Τα παιδιά μαθαίνουν να μελετούν μόνα τους, να στηρίζονται στις δυνάμεις τους και να αναπτύσσουν κριτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης.
  • Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για να εμπεδώσουν τα γλωσσικά και πρακτικά προβλήματα σε κάθε μάθημα του σχολείου.
  • Καθημερινή ενημέρωση του γονέα, αναλυτική έκθεση απόδοσης του μαθητή (και σε ηλεκτρονική μορφή)
  • Υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας (φωτογραφίες, κείμενα, δημιουργικα στοιχεία κλπ) χωρίς τη γραπτή άδεια
της ιδιοκτήτριας του δικτυακού τόπου logotherapist.com.gr.
Copyright © ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΛΟΥ 2014

Ανάπτυξη ιστοσελίδας, LIMEFRAME