Βιογραφικό

Η Δούλου Κατερίνα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Από το 2010 κατέχει πτυχίο Λογοθεραπείας (Bsc) από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου, καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενώ παράλληλα είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης, έχει εργαστεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στην ΕΛΕΠΑΠ, στο Χαμόγελο του Παιδιού, σε ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών και σε δημόσια νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

Από το 2010 έχει εργαστεί ως επιστημονική συνεργάτιδα σε κέντρα ειδικών θεραπειών και κέντρα ημέρας, συμμετέχοντας σε διεπιστημονικές ομάδες αξιολόγησης και παρέχοντας υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και σε ενήλικες. Ακόμη, έχει εργαστεί ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδιά με ΔΑΦ (Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος) στα πλαίσια του σχολείου.

Η επιμόρφωσή της, περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό σεμιναρίων στο αντικείμενο της λογοθεραπείας και της ειδικής αγωγής. Τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του παιχνιδιού, μέσα στην εκπαιδευτική και θεραπευτική διαδικασία καθώς και στην ενεργή συμμετοχή των γονέων στην εκπαίδευση του παιδιού τους, μέσα από το παιχνίδι και την καθημερινή αλληλεπίδραση μαζί του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας (φωτογραφίες, κείμενα, δημιουργικα στοιχεία κλπ) χωρίς τη γραπτή άδεια
της ιδιοκτήτριας του δικτυακού τόπου logotherapist.com.gr.
Copyright © ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΛΟΥ 2014

Ανάπτυξη ιστοσελίδας, LIMEFRAME